Imagine Dragons представили новий альбом «LOOM» після 12 років хітів

 

Один із найуспішніших гуртів останнього десятиліття, Imagine Dragons, представляє свій новий альбом «LOOM»!

Через дванадцять років після випуску їхнього новаторського синглу Radioactive Imagine Dragons продовжують залишатися на вершині. Американський гурт, що складається з Дена Рейнольдса, Уейна Сермона, Бена Маккі та Деніела Платцмана, повертається зі своїм шостим альбомом «LOOM» на лейблах Interscope та Kidinakorner. Цей новий реліз ладен стати ще одним комерційним успіхом групи.

В ексклюзивному інтерв’ю Associated Press фронтмен Ден Рейнольдс поділився думками про творчий процес за альбомом та його обкладинкою. Він пояснив: «Ви не можете точно сказати, захід сонця чи схід сонця, а потім перед ним стоять дві людини, як би розділені. Це справді підсумовує тематично, коли я його слухаю. Це початок чогось нового чи це кінець чогось? І захід сонця, і схід завжди схожі для мене. Це може бути і те, й інше».

Головний сингл альбому “Eyes Closed” був випущений 4 квітня і швидко став світовим хітом, зібравши понад 57 мільйонів прослуховувань. Рейнольдс розмірковував про створення синглу, кажучи: « Після того, як я трохи відпочив від гастролей і провів час, возз’єднавшись із сім’єю та близькими, я зрештою відчув бажання повернутися до  місць, які спочатку приносили мені найбільшу радість, але з новою точкою зору та мисленням. Світ відчувається зовсім інакше, коли я учасник гурту вже понад десять років. Але деякі речі завжди залишаться незмінними. Я знаходжу правильний баланс ностальгії та свіжості, який приносить мені найбільшу радість у студії. Нам було дуже весело створювати його, і ми сподіваємося, що вам він також сподобається».

Другий сингл з альбому, Nice to Meet You  відрізняється більш мейнстримовим ритмом і був добре прийнятий фанатами.

Майбутній тур

Після виходу альбому 28 червня Imagine Dragons готуються до туру Північною Америкою та Південною Африкою. Тур стартує 30 липня в Камдені, США, і завершиться двома концертами у Hollywood Bowl у Лос-Анджелесі 23 жовтня.