Quavo та Лана Дель Рей у новому синглі «Tough»

Після тижнів очікування Quavo і Лана Дель Рей представили свою нову спільну роботу Tough. Сингл супроводжується захоплюючим музичним відео, спільно знятим артистами та Уайєттом Спейном Уїнфрі. Кліп демонструє Quavo та Дель Рей у безтурботній сільській місцевості, додаючи сільської чарівності їх гармонійному дуету.

“Tough”, спільно спродюсована Ендрю Уоттом і Cirkut, черпає натхнення із звучання дебютного альбому Del Rey Born to Die, натхненого хіп-хопом. Пісня починається з різких гітарних струн та фірмового мрійливого вокалу Del Rey, тоді як куплет Quavo вводить треп-біти , створюючи безшовне змішання жанрів.

Цей трек знаменує собою першу співпрацю Дель Рей з репером з часів її епохи Lust for Life, коли вона працювала з The Weeknd, A$AP Rocky та Playboi Carti. Останній альбом Дель Рей вийшов торік, і вона натякнула на новий кантрі-альбом Lasso, який має вийти у вересні.

Хоча «Tough» включений до майбутнього альбому Дель Рей, в даний час він з’являється тільки на Quavo на YouTube, що додає унікальності стратегії випуску пісні. Шанувальники обох артистів тепер можуть транслювати «Tough» на основних платформах, таких як Spotify, Apple Music та Tidal, та насолоджуватися