Ліам Пейн перед смертю пожертвував тисячі фунтів на GoFundMe

Як стало відомо, колишня зірка One Direction жертвувала великі суми грошей різним людям на GoFundMe за місяць до своєї смерті і в якусь мить пожертвувала 10 000 фунтів стерлінгів за одну ніч.

Передбачається, що він передав £2300 28-річному чоловікові на ім’я Джек з Америки, у якого діагностували В-клітинну лімфому 4 стадії. Тієї ж ночі він пожертвував £770, який вижив після стрілянини в школі і £2223 чотирирічній дівчинці, що вижила після інсульту, на ім’я Кайлін.

Він також передав 3833 фунти стерлінгів чотирирічній Мейсі Шепард, у якої діагностували пухлину Вільмса другої стадії на нирці.

Пейн розповів про свої благодійні акції у серії відеороликів Snapchat. «Я завжди відчував себе дуже щасливим, перебуваючи в тому положенні, в якому я зараз перебуваю, і моїм життєвим прагненням було стати супергероєм… але я не вмію літати, я не великий механік, я не постраждав від радіації, і я неймовірно сильний», – сказав він.

«Все, що я знаю, це те, що існують веб-сайти, де ви можете зробити пожертвування хворим дітям, які потребують вашої допомоги.

«Не має значення, наскільки малий чи великий розмір пожертвування. Важливо тільки те, що ви дивитеся в очі цієї дитини і розумієте… як батько, я сприймаю це трохи по-іншому, тому що я дивлюся на них, і якби це була моя дитина, я хотів би, щоб все у світі просто глянули на мене. Будь ласка, подивіться на мене та допоможіть мені».

Він продовжив: «Останні кілька ночей я проводив деякий час на GoFundMe, фантастичному сайті. Я не впевнений про чайові, хоча, хлопці, вам потрібно розібратися з цим, тому що це неправильно; ми маємо давати чайові дітям, чувак.
Я хотів би збагнути більше. Якщо хтось із GoFundMe захоче зв’язатися зі мною, щоб розповісти, як це працює, я був би радий дізнатися, але я працюю ніч за ніч, намагаючись закінчити пожертвування людей, щоб вони могли отримати необхідні їм операції. цим дітям доводиться платити за медичні послуги, які б у моїй країні були безкоштовними»
Учасники групи One Direction, що залишилися в живих, Зейн Малік, Найл Хоран, Луї Томлінсон і Гаррі Стайлс виступили зі спільною заявою у зв’язку зі смертю Пейна, в якій висловили своє спустошення і заявили, що їм знадобиться час, «щоб скорботи і усвідомити втрату нашого брата якого ми дуже любили».

Брюс Спрінгстін поділився своїми думками про тиск, з яким стикаються молоді люди у музичній індустрії у зв’язку з новинами. «Це бізнес, який чинить величезний тиск на молодих людей. Молоді люди поки що не мають внутрішнього потенціалу чи внутрішнього «я», щоб захистити себе від багатьох речей, які приходять з успіхом і славою. Тому вони губляться у багатьох важких і часто болючих [речах]… чи це наркотики чи алкоголь, щоб зняти частину цього тиску.

“Я це чудово розумію”, – продовжив він, додавши, що і він, і його група “боролися зі своїми власними проблемами”