Брітні Спірс пише новий роман і розповідає про своїх улюблених жінок-знаменитостей

Брітні Спірс має захоплюючі новини для шанувальників: вона працює над новим романом! Нещодавно, 16 жовтня, поп-ікона зайшла до Instagram Stories, щоб поділитися коротким оглядом того, що на неї чекає, а також розкрила список знаменитостей, якими вона глибоко захоплюється. Книга стане продовженням її мемуарів 2023 The Woman In Me, які привернули загальну увагу.

42-річна Брітні поділилася своїм захопленням кількома зірками зі списку А, написавши: «Жінки, якими я щиро захоплююся і в яких я закохаюся як божевільне дівчисько 😘😘😘!!!» Її список розпочався з колишньої зірки «Рятувальників Малібу» Памели Андерсон, яку Брітні назвала «класичною малечею і такою милою!» Вона також похвалила актрису Наталі Портман, згадавши кумедний спогад, коли вони носили ту саму сорочку, зіткнувшись один з одним у Нью-Йорку. Інші імена у її списку включали співачку Камілу Кабельо, супермодель Кендалл Дженнер та колег-зірок Селену Гомес та Дрю Беррімор, обидві з яких були присутні на весіллі Брітні у 2022 році.

Хоча Брітні не розкрила всі подробиці про майбутній роман, вона натякнула, що він буде глибоко особистим. «Я поїхала писати свій роман і впізнавати себе», — написала вона, додавши, що сумує за радістю дуріти з подругами. Серед попередніх літературних робіт Спірс – “Серце до серця” (2000) і “Подарунок матері” (2001), обидві написані у співавторстві з її матір’ю Лінн Спірс.