MTV EMA 2024: Тейлор Свіфт лідирує з сімома номінаціями, голосуйте зараз!

Церемонія вручення музичних нагород MTV Europe Music Awards (EMA) повертається та транслюватиметься у прямому ефірі з Манчестера у неділю, 10 листопада 2024 року, о 21:00. Цього року Тейлор Свіфт лідирує з сімома номінаціями, включаючи головні категорії, такі як «Найкращий виконавець», «Найкраще відео», «Найкраща поп-музика» та «Найбільші шанувальники». Небагато відстають Аріана Гранде, Біллі Айліш, Чарлі XCX та Сабріна Карпентер, у кожної з яких по п’ять номінацій, що борються за головні нагороди, такі як «Найкраща пісня» та «Найкращий виконавець».

Артисти-початківці Айра Старр, Чаппелл Роан і Тіла також викликали фурор, отримавши по чотири номінації кожна, поряд з такими важкоатлетами, як Бейонсе, Кендрік Ламар і LISA.

Тепер шанувальники можуть голосувати за своїх улюблених номінантів у таких категоріях, як «Найкраща пісня», «Найкращий виконавець» та «Найкраща співпраця», відвідавши www.mtvema.com. Голосування відкрито до півночі 6 листопада 2024 року, що дає шанувальникам шанс висловити свою думку.

Основні номінанти на премію MTV EMA 2024:

Найкраща пісня: Аріана Гранде, Бейонсе, Біллі Айліш, Чаппелл Роан, Сабріна Карпентер
Найкраще відео: Тейлор Свіфт, Charli XCX, Кендрік Ламар, LISA за участю Росалії
Найкращий артист: Тейлор Свіфт, Бейонсе, Біллі Айліш, Пост Малон, Сабріна Карпентер
Найкраща співпраця: Тейлор Свіфт за участю Post Malone, Charli XCX та Біллі Айліш, Future та Кендріка Ламара

Щоб ознайомитись з повним списком номінацій та проголосувати, відвідайте офіційний сайт https://www.mtvema.com/. Цього року захід обіцяє бути увечері, повним захоплюючих виступів та сюрпризів, оскільки найбільші імена у музиці зберуться, щоб відсвяткувати перевагу у таких жанрах, як поп, рок, хіп-хоп, K-Pop та інші.