Роббі Вільямс став мавпою в тизері-трейлері байопіка «Бути краще: Історія Роббі Вільямса»

З’явився тизер-трейлер фільму «Бути кращим: Історія Роббі Вільямса» – байопіка Роббі Вільямса. На відміну від більшості кінокартин про музикантів тут головного героя грає не актор, а комп’ютерна мавпа, яку озвучив сам співак.

На початку трейлера Роббі Вільямс зізнається, що завжди почував себе дещо диким – мабуть, тому він і постав у образі мавпи. У ролику звучить один із головних хітів музиканта, Let Me Entertain You з альбому Life thru a Lens (1997). В оригіналі фільм називається “Better Man” – на честь однойменної пісні Роббі Вільямса з альбому “Sing When You’re Winning” (2000).

Без «людського» чинника все ж таки не обійшлося: екранна мавпа була створена за допомогою технології motion capture і «орієнтувалася» на рухи актора Джонно Девіса. Девіс також озвучив молодого Вільямса та розповів, що він хотів показати одразу кілька версій артиста. На думку актора, багато хто думає, що особисто знає Роббі Вільямса – адже він дуже популярний, особливо у Великій Британії. Але насправді співак просто потрапив у світ великого шоу-бізнесу, абсолютно не уявляючи, що це таке.

Режисером байопіку виступив Майкл Грейсі, постановник «Найвидатнішого шоумена» (2017). Також Грейс приклав руку до написання сценарію. Світова прем’єра картини відбулася на американському кінофестивалі Теллурайд у штаті Колорадо. Перші рецензії вже з’явилися, поки байопік рішуче схвалюють – у нього 86% свіжості на Rotten Tomatoes. У російський прокат фільм вийде 26 грудня.

Роббі Вільямс розпочинав свою кар’єру в бой-бенді Take That, і про це байопік теж розповість. А восени 2024-го має вийти документалка Boybands Forever, де також відзначився Вільямс. Вона присвячена британським та ірландським бой-бендам 1990-х і 2000-х: крім Take That, в ній розкажуть про East 17, Five, Blue та Westlife. При цьому 2023-го Netflix представив документальний серіал про самого Вільямса.