Чоловік знищив гітару з автографом Тейлор Свіфт за 4000 доларів

У дивному та вірусному моменті чоловік знищив гітару з автографом Тейлор Свіфт за кілька хвилин після того, як купив її за 4000 доларів на благодійному аукціоні у Техасі. Шокуючий інцидент стався на вечері Ellis County Wild Game Dinner, неподалік Далласа. Відеоролики, які розповсюджуються в мережі, показують, як чоловік вистачає молоток і розбиває гітару на шматки, весь цей час викликаючи сміх та оплески натовпу.

Гітара, яку, як повідомляється, Свіфт використала під час свого туру Eras Tour, стала одним із найяскравіших лотів аукціону. Багато хто припускав, чи був цей вчинок політичною заявою проти підтримки поп-зіркою віце-президента США Камали Харріс чи просто розіграшем, викликаним недавніми антисвіфтівськими настроями, такими як вірусний пост Дональда Трампа «Я ненавиджу Тейлор Свіфт» на Truth Social.

Організатори аукціону, однак, зменшили значення інциденту. Представник Ellis County Wild Game Dinner повідомив WFAA News, що дії чоловіка були «задумані як легковажна заява» про вплив знаменитостей на політику. “Це був просто кумедний момент на нашому щорічному заході, і натовп знайшов це кумедним”, – додав представник. Захід, який жертвує всі доходи на місцеві молодіжні та сільськогосподарські освітні програми, вважав за розбиту гітару незначною проблемою у ширшій схемі речей.

Незважаючи на протест чоловіка, або його жарт, аукціон зібрав значні кошти на благодійність. Хоча Тейлор Свіфт не прокоментувала цю подію, її політична підтримка вже вплинула, збільшивши показники реєстрації виборців по всій країні. Проте експерти припускають, що її вплив не може суттєво вплинути на остаточний результат виборів.

Незалежно від намірів, що стоять за цим актом, інцидент викликав суперечки про роль артистів у політиці та про те, наскільки далеко готові зайти деякі люди, щоби висловити свою незгоду.