Doja Cat висвітлює світові конфлікти та закликає до змін та вперше заговорила про війну в Україні

Doja Cat виступила проти конфліктів по всьому світу і закликала своїх шанувальників використовувати свій голос і допомогти покласти край насильству.

Знаменита реперка Doja Cat днями виступила на фестивалі Global Citizen, що пройшов у Нью-Йорку. Знаменитість з’явилась на заході у вбранні від українського дизайнера FROLOV.

Під час свого виступу на  фестивалі  у Центральному парку Нью-Йорка вона приділила час тому, щоб привернути увагу до тяжкого становища мирних жителів у таких регіонах як Газа та Україна.

«Зараз мільйони чоловіків, жінок та дітей у секторі Газа, в Україні, у Судані, у Конго та по всьому світу страждають. У такі часи важливо пам’ятати, що ми маємо силу принести зміни, любов, світло і надію тим, хто цього найбільше потребує», — сказала вона.

«Я об’єдную зусилля з Global Citizen, щоб допомагати людям у зонах конфліктів і криз, і я знаю, що багато хто з вас приєднається до мене в діях, щоб заробити квитки, щоб бути тут сьогодні ввечері. Але ми не можемо зараз зупинятися.» – наголосила зірка.