Крістіна Агілера виконала кілька композицій з дебютного однойменного альбому у Spotify Music Studios у Лос-Анджелесі

Всі виконані треки співачка зібрала у міні-пластинці The 25th Anniversary of Christina Aguilera. Реліз приурочений до 25-річчя дебютного альбому співачки, у записі взяли участь Machine Gun Kelly та Сабріна Карпентер.

 

 

Сабріна Карпентер підспіла Агілері в “What a Girl Wants”, а Machine Gun Kelly зіграв на гітарі в “Genie in a Bottle”. У трекліст також потрапили хіти “Come on Over”, “I Turn to You” та “Reflection” з мультфільму “Мулан” (1998). З альбомних пісень Агілера обрала баладу Obvious. Багато хто похвалив голос артистки, який і через чверть століття звучить так само яскраво, як у 1999-му.

Крістіна Агілера також поділилася відео зі студії, де вона спілкується із Сабріною Карпентер та Machine Gun Kelly. Карпентер зізналася, що вона «одержима» Агілерою і жартома назвала її своєю мамою. У коментарях зазначили, що 25-річна Карпентер та 43-річна Агілера виглядають ровесницями.

Останній на сьогодні альбом Крістіни Агілери «Aguilera» вийшов 2022-го. За нього співачка отримала «Латинську Греммі» у номінації «Найкращий традиційний вокальний поп-альбом». Зараз артистку багато обговорюють у соцмережах у зв’язку з її зовнішнім виглядом, що змінився. Агілера не просто сильно схудла, а й «помолодшала» на обличчя: під її фото чимало коментарів, що співачка нібито повернулася в епоху «Genie in a Bottle».