Неллі Фуртадо повертається із новим альбомом «7»

Розмірковуючи про створення альбому з Grammy.com, Фуртадо пояснила, що зараз саме час повернутися з повноформатним проектом. «Я дійсно відчуваю, що індустрія покликала мене назад до індустрії, особливо діджеїв. Я виходила і слухала, як мої пісні виконуються перед виступами інших артистів на аренах, на домашніх вечірках та клубах», — сказала вона. «У цьому було почуття радості та свята… Я подумала: «Це можна ремікшувати лише кілька разів. Краще піду зроблю щось нове».

Перше знайомство з 7 прийшло з танцювальним синглом «Love Bites» з Туве Лу та SG Lewis, але в альбомі є все: від оптимістичних треків, таких як «Honesty» та «Ready for Myself», до проникливих номерів, таких як «Better Than Ever» та заключний трек «Untitled». У звучанні він охоплює широкий спектр звуків, які Фуртадо може з комфортом досліджувати на цьому етапі своєї кар’єри.

«Якщо чесно, всі пісні є настільки різними. Це була єдина назва, яка мала сенс, бо це більше схоже на збірку. Модні колекції насправді не мають назв, вони просто називаються колекціями під номером 10 або 21. Це моя колекція номер сім. Минуло сім років з моменту мого останнього альбому, і це мій сьомий альбом. Мені подобається простота назви», – зізналася Неллі. «Чесно кажучи, іноді я почуваюся трохи як бібліотекар, замкнений у тілі поп-зірки. Тож для мене справді доречно зібрати цю випадкову колекцію пісень і просто назвати її номером, як бібліотекар».