Вийшов довгоочікуваний альбом Кеті Перрі «143»

Попри великі очікування альбом Кеті Перрі «143» був покликаний відзначити її тріумфальне повернення до поп-музики після чотирирічної перерви. Однак, незважаючи на перспективну назву, що символізує «Я люблю тебе», альбом за словами критиків  не виправдовує очікувань. Через відсутність індивідуальності та застарілих електронних бітів новий реліз Перрі щосили намагається знайти відповідність сьогоднішній музичній сцені, що швидко змінюється.

Альбом був охоплений протиріччями, від негативної реакції на її співпрацю з доктором Люком до урядового розслідування впливу на довкілля її зйомок відеокліпу «Lifetimes». Провідні сингли, такі як “Woman’s World”, задумані як гімн розширенню прав і можливостей жінок, піддалися критиці за надмірно спрощене послання і не змогли вплинути на чарти.

У той час як такі треки, як Lifetimes і Wonder, демонструють проблиски поп-потенціалу Перрі, в цілому альбому не вистачає інновацій. В альбомі «143» з гостьовими виступами 21 Savage та Кім Петрас намагаються змішати ретро-данс-поп із сучасними треп-впливами, але зрештою він здається не відповідним поточному ландшафту, особливо в порівнянні з новаторськими альбомами Charli XCX та Sabrina Carpenter.