Кеті Перрі відкриває сміливу нову еру з “Woman’s World” з майбутнього альбому “143”

Кеті Перрі знову привернула увагу всього світу своїм останнім синглом “Woman’s World”, потужним синглом з її довгоочікуваного альбому “143”, вихід якого заплановано на 20 вересня. Він обіцяє стати сміливою, яскравою танцювально-поп-подорожею, яка символізує любов і розширення прав та можливостей через свою числову назву.

Тріша Пейтас грає у відео разючу камею, тягнучи за мотузку величезну вантажівку-монстр, а потім керуючи ним з Перрі, що сидить на рушниці. Сингл, спродюсований в основному доктором Люком, поєднує в собі протиріччя та артистизм, особливо враховуючи його тему розширення прав та можливостей жінок та минулі звинувачення продюсера щодо Кеші.

Слова пісні Перрі «Це світ жінок, і тобі пощастило жити в ньому» резонують як сміливе проголошення жіночої сили та незалежності.

 

Альбом “143”, названий на честь пейджерного коду “I love you” початку 1990-х років, представляє творче бачення Перрі святкування любові та життя. Обкладинка альбому, представлена ​​10 липня, доповнює цю тему футуристичною естетикою. До співавторів Перрі в цьому альбомі входять Stargate, Макс Мартін і Сара Хадсон, що гарантує фанатам енергійний, захоплюючий досвід.